Car Cleaning Venlo

Onze diensten

Interieur

Het interieur van een auto heeft te lijden van o.a vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashbord, nicotineaanslag, geuren, enz. Wij weten er raad mee. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken wij weer als nieuw en zorgen ervoor dat u met een frisse geur de weg op kan.

Mede dankzij ons modernste stoom reinigingsapparatuur bieden wij een eenvoudige en extreem efficiënte methode voor een oppervlaktereiniging van het interieur, inclusief moeilijk bereikbare plaatsen.

De hoge temperatuur van het stoom verweekt vet en smeer dat het vuil op de verschillende oppervlaktes doet kleven, en door de druk worden de vuildeeltjes los gemaakt.

De behandelde oppervlaktes zijn binnen enkele minuten droog en het vuil kan er vervolgens afgeveegd of opgezogen worden, zodat de oppervlaktes perfect schoon en hygiënisch worden. Alle bacteriën zijn ondertussen gedood door de hoge temperatuur.

Tevens kunnen wij ook ongewenste geuren voorgoed uit uw auto, caravan, camper of boot verwijderen door middel van onze speciale ozon ionisatie behandeling.

 

interieurford.jpg

 

 

3m_logo-300x157.jpgcarteclogowit.jpg