Car Cleaning Venlo

Over ons

Wij zijn een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in het reconditioneren van uw voertuig. Zowel interieur, exterieur als motorisch.

Wij van Car Cleaning Venlo kunnen uw voertuig snel, gemakkelijk en efficiënt schoonmaken! Danzij ons nieuwste en modernste stoom apparatuur brengen wij uw voertuig op een professionele manier in top staat.

U bespaart niet alleen kosten bij ons, maar tegerlijkertijd bent u ecologisch bezig.

Een perfect resultaat met nauwelijks water. Snel en zonder veel inspanning? Onmogelijk dacht u? Niets is minder waar! U zult versteld staan van de perfecte resultaten.

Het wassen of laten wassen van de auto is een tijdrovende bezigheid. Daarnaast verbruikt een gemiddelde wasstraat maar liefst 353 liter kostbaar drinkwater nodig om één auto te wassen. Wij van Car Cleaning Venlo ontnemen u de last van het autowassen en sparen daarbij het milieu door het waterverbruik met 99% te verminderen tot gemiddeld 3

 liter water per wasbeurt.

Unieke milieuvriendelijke reinigingsmethode

Wij maken uw auto in korte tijd glanzend schoon door middel van onze unieke stoomreinigers. De perfecte balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk maakt van onze stoomreiniging een bijzonder krachtige en veilige wasmethode. Niet alleen is de waterbesparing enorm, ook het gebruik van (chemische) schoonmaakmiddelen wordt overbodig door het gebruik van stoom.

 

contact.jpg
3m_logo-300x157.jpgcarteclogowit.jpg