Car Cleaning Venlo

Hoe werkt stoomreiniging

Stoom reiniging is een eenvoudige en extreem efficiënte methode voor oppervlaktereiniging.

De hoge temperatuur van het stoom verweekt vet en smeer dat het vuil op de verschillende oppervlaktes doet kleven, en door de druk worden de vuildeeltjes los gemaakt.

De behandelde oppervlaktes zijn binnen enkele minuten droog en het vuil kan er vervolgens afgeveegd of opgezogen worden, zodat de oppervlaktes perfect proper en hygiënisch worden. Alle bacteriën zijn ondertussen gedood door de hoge temperatuur.

Milieuvriendelijk en verantwoord

De hoge temperatuur laat toe te reinigen en te ontsmetten op moeilijk te bereiken plaatsen. De stoom die in contact komt met de lucht, daalt enorm snel in temperatuur zodat die zeer veilig is in gebruik.

Reinigen en ontsmetten met temperatuur verbruikt veel minder water en heeft tevens geen risico's voor de gezondheid, omdat geen gebruik wordt gemaakt van dure en vaak giftige chemische reinigingsproducten.

Er wordt enkel gezond water gebruikt om stoom te produceren en geen chemische producten. In tegendeel, stoom verwijdert juist de chemische overblijfselen van een vorige reiniging.

Ook voor het interieur

Stoom reinigt niet alleen de buitenkant van uw auto of de glazen ramen, maar werkt ook goed bij het verwijderen van vet vuil op andere ondergronden zoals stof of op moeilijk te bereiken plaatsen.

Ook slechte geuren of parfums worden verwijderd uit de stoffen.


3m_logo-300x157.jpgcarteclogowit.jpg